top of page

ECTreehouse.org Group

Public·36 members

((HD LIVE***)) Finlanda U21 Shqipëria U21 shiko live 13 tetor 2023

(SPORT TV##))) Armenia U21 Shqipëria U21 shiko live 08.09.2023 UEFA UEFA · Përkthe këtë faqe 17 qer 2019 — 17 qer 2019 Please check the UEFA.tv schedule for ...

ÇFARË KA NDRYSHUAR NË FILOZOFINË TUAJ? – “E thashë edhe pak më parë që stafi është zgjeruar dhe trajneri nuk mund të bëjë gjë pa staf, absolutisht që jo, duke filluar që tek zëvëndësi e deri tek i fundit, dhe drejtoria lart, janë shumë të rëndësishëm për lojën e Futbollit. Kjo është një lojë kolektive, por patjetër sepse edhe ne jemi përmirësuar nga viti në vit, sepse punojmë. Mendojë që këtë radhë do të shkojmë në limite, në kuptimin që nuk do të shkojmë për t’u mbrojtur, por do të shkojmë ose për kualifikim ose për asgjë. Kjo është ajo që ka ndryshuar te mua këtë sezon”. FINLANDA SKUADRA E FORTË, PO MALI I ZI? “Mali i Zi është shumë i fortë, po aq sa Finlanda. Mali i Zi është ekip shumë i fortë, pavarësisht se ne luajmë ndeshjen e dytë dhe nuk e kam menduar fare me thënë të drejtën. E vërtetë që na kanë mundur në një ndeshje miqësore dhe është ekip që të merr pikë, i merr pikë kujdo dhe jo më ne që jemi njësoj si ata. To find a local club near you, check out your national body's club finders here: England, Scotland, Wales, Northern Ireland. There is also a Creating Chances scheme in England, and Football Fun Days in Wales. Disability footballBBC Get Inspired Unsung Hero for the North West Sean BaileyDisability football is well served across Britain, with a host of different opportunities for different groups of people. The English FA's Disability Football section has plenty of ideas for playing or coaching. The Wales Football Trust have a dedicated disability co-ordinator to deliver a fully inclusive programme. Likewise, the Scottish and Northern Ireland Football Associations aim to ensure that disabled people have the chance to take part fully and fulfil their potential. Under-21 The official site of European Under-21 Championship 2025. Visit now for information such as news, stats, videos, player and club information and much more. Shqipëria U-21/ Bushi para dueleve me Finlandën & Malin E dimë shumë mirë se kush jemi. Jemi Shqipëria, në krahasim me grupin janë shumë para nesh, si Zvicra si Finlanda, po ashtu edhe Rumania, edhe nuk ka asnjë ... Finland U21 vs Albania U21 Live Explore stats from Finland U21 vs Albania U21 live on AiScore - we are updating the numbers on this page every second of the game. Commentary. Nëse do jemi afër kualifikimit, në ndonjë ndeshje specifike për të ardhmen, kemi dy alternativa nëse ekipi A është pushim. Janë Asllani e Mitaj, që mund t’i marrim nëse ka ndonjë emergjencë, që jemi afër kualifikimit”. RAPORTI ME SILVINJON – “Bashkëpunim kemi pasur me të gjithë trajnerët e Kombëtares. Është bashkëpunim më i mirë se me të tjerët, kjo duhet thënë, pasi është gjithë kohën aty. Jemi edhe ne aty dhe bashkëpunojmë e flasim. Kjo ka sjellë të mirat e veta, si tek ekipi A, ashtu edhe tek ekipi U-21. Është një bashkëpunim i mirë, më pëlqen”. (SOCCER<<) Cyprus U21 v Slovenia U21 live 13 October 12 orë më parë — Check how to watch Cyprus U21 vs Slovenia U21 live stream. H2H stats, prediction, live score, live odds & result in one place. Shqipëria U-21/ Bushi para dueleve me Finlandën & Malin e Zi: Jemi të fortë kur luajmë të bashkuar, duam Europianin - FSHFAlban Bushi, trajneri i Shqipërisë U-21, ka dalë para mediave në prag të ndeshjeve kualifikuese të Euro 2025 ndaj Finlandës (13 tetor, 17:00) dhe Malit të Zi (17 tetor, 14:30). Tekniku i 21-vjeçarëve kuqezi u ndal te lista e futbollistëve të grumbulluar për këto dy përballje dhe te objektivat që ka. Gjithashtu edhe tek ekipi U21 mund të afrohen shumë për një ose dy vite në të ardhmen. Ne na ka penalizuar gjithmonë lojtarët që ka marrë ekipi A në të shkuarën. Kemi pasur disa ndeshje specifike, si ajo në Slloveni dhe Kosovë, dy ndeshje jashtë. Po të merrnim ato 6 pikë mund të shkonim afër kualifikimit. Nuk kishim lojtarë si Muçi, si Broja apo Kumbullën. Nëse do i kishim ata, do ishim ndryshe. Gjithsesi nuk dua të flas për të shkuarën, të flasim për çfarë do bëjmë tani. Tani nuk na merr më, pasi janë lojtarë që nuk janë gati. Janë shumë të mirë, por jo gati për momentin. Shpresojmë që këtë edicion ta shtyjmë me këta lojtarë që kemi. ENTUZIASMI I DY FITOREVE – “Unë jam i mendimit që si fitorja ashtu edhe humbja duhet harruar shumë shpejt, me këtë strategji ecim, edhe te dhomat e zhveshjes. Futbolli është një sport shumë i çuditshëm, është një sport që ka 30 ndeshje në vit dhe ti duhet të fitosh gjithmonë që të jesh aty lart ku duhet të jesh. Kështu që si kur fitojmë edhe kur humbim duhet ta harrojmë dhe të shikojmë ndeshjen tjetër. E dimë shumë mirë se kush jemi. Jemi Shqipëria, në krahasim me grupin janë shumë para nesh, si Zvicra si Finlanda, po ashtu edhe Rumania, edhe nuk ka asnjë llojë vetëkënaqësie, asnjë lloj euforie, sepse e dimë shumë mirë kapacitetin që kanë ata. EMRA PËR KOMBËTAREN E PARË? – “Kjo pyetje bëhet në çdo konferencë dhe nuk është se mund të ndryshojmë shumë çdo muaj. Ato mendimet tona bazë kanë qenë që ka shumë lojtarë, janë 4-5 lojtarë që mund të përfaqësojnë ekipin. Pata edhe një bisedë me stafin e ekipit A, por për momentin nuk është se ka lojtarë që mund ta ndihmojë ekipin A. Flasim për momentin, duke parë edhe lojtarët që kanë ata në grupin e tyre. Finland U21 - Albania U21 predictions, live, score Finland U21 - Albania U21 in UEFA Euro U21 | Football predictions, last results. Live in bookmakers and broadcasters. Në perspektivë janë shumë”. KU NDRYSHON SHQIPËRIA U-21 AKTUALE ME TË MËPARSHMET? – “Mendoj që janë grup më interesant. Pastaj edhe ne kemi një eksperiencë më shumë, se nga dita në ditë mësojmë më shumë. Edhe ne kemi ecur, kemi mësuar, plus edhe lojtarët po na ndihmojnë, plus edhe stafi i gjerë që ka Federata, Drejtoria Teknike, një prej tyre është këtu, profesor Sulejman Mema. Bashkëpunimi me një grup sa më të gjerë është çelësi i suksesit”. SHPRESOHET KUALIFIKIM APO DO JENI TË KENAQUR DUKE DËRGUAR LOJTARË TE KOMBËTARJA A? – Kombëtarja A ka shumë futbollistë. E kam thënë edhe para shumë vitesh, që do vijë një kohë që do kemi shumë dhe do ketë shumë vështirësi trajneri i parë për të zgjedhur, pasi do jenë gati 30-32 lojtarë që mund të luajnë të gjithë me ekipin A. Live Soccer Streaming & TV Schedules: Friday Oct 13, 2023 Live Soccer TV - Football TV Listings & Official Live Streams, Live Soccer Finland U21. Albania U21. Malta U21. Belgium U21. Sweden U21. Moldova U21. CyprUS ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page